Transport, Koerier & Verhuizen

Wij zijn Blue Eagle. Wij verzorgen al uw transport wensen, van spoedpakket tot kleine verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres!

lees meer contact

Blue Eagle Transport

Welkom bij Blue Eagle Transport. Vanuit ons hoofdkwartier in Waddinxveen verzorgen wij uw transporten, van spoedpakket tot een kleine verhuizing!

Koerierdienst | v.a. € 0,39 p/km

Onze koerier- en pakket service wordt gebruikt door zowel particulieren als bedrijven. Uw pakket wordt met de grootste zorg behandeld en tijdens de verzending is deze standaard verzekerd.

Al onze medewerkers zijn VCA & SR gecertificeerd!

Spoed Pakket Service

Wij zijn gespecialiseerd in SPOED transporten. Uw pakket wordt binnen 4 uur in heel Nederland afgeleverd* (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Verhuizingen | v.a. € 37,50 p/uur

Wij kunnen uw huisraad en spullen verhuizen tot 20m3. Uiteraard is het hierbij mogelijk uw meubels te (de)monteren en uw huisraad in- en uit te pakken.

Uw oude woning veegschoon achterlaten is geen probleem. Wij regelen alles, van het verwijderen van vloerbedekking en overtollige spullen tot en met de afvoer hiervan.

Prijzen inclusief auto.

Verdere mogelijkheden

Onze diensten rijken verder dan u verwacht, hieronder een greep uit onze aanvullende diensten:

Verhuisdozen
U kunt ook verhuisdozen wij ons afnemen, deze zijn € 1,50 per stuk. Bij eventueel retour van de dozen ontvangt u € 1,-* per stuk van ons terug.
* Mist onbeschadigd en droog.

Wij rijden voor

Een kleine greep uit onze snel groeiende klantenkring!

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten of wenst u een prijsopgave? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op: 06 538 853 43. Wij zijn u graag van dienst!